Wat is SprutCAM? 

Waar kan ik SprutCAM voor gebruiken?

De CAD/CAM-software van SprutCAM kan gebruikt worden voor het 2, 3, 3+2, 4, 5-assig frezen, draaien en draaifrezen. Er is geen nabewerking en aparte simulatie nodig voor de controle van botsingen en aslimieten.

SprutCAM is sterk in de aansturing van 2D, 5D en 6D snijden. SprutCAM heeft zelfs een speciale snij-oplossing voor een versterkte veiligheid van de messen en een optimale controle van de snijrichting.

SprutCAM kan ook High speed machining (HSM), Multi-channel machining (MTM), EDM, additieve en hybride technologieën en de programmatie van 6-assige industriële robots zonder problemen aansturen.

Hoe kan ik starten met SprutCAM?

Ervaren CAD/CAM-gebruiker

Heb je al ervaring met een CAD/CAM-pakket? Dan kan je gemakkelijk en snel overschakelen want de tools zijn zeer gelijkaardig. SprutCAM kan alles wat je huidige pakket kan en meer. Probeer SprutCAM 30 dagen GRATIS uit en beoordeel het gerust zelf. 

Beginnende CAD/CAM-gebruiker

Heb je weinig tot geen kennis van CAD/CAM-software? Geen nood, SprutCAM heeft een zeer uitgebreid kenniscentrum waarmee je snel op weg kan. Probeer SprutCAM 30 dagen GRATIS uit. Heb je vragen? Dan helpen onze ervaren medewerkers je graag verder.

.