Voor wie is SprutCAM geschikt? 

Iedereen met een CNC-machine

Heb je of gebruik je een CNC-machine? Dan is SprutCAM de geschikte software om je machines aan te sturen om al je unieke projecten te realiseren. Welk materiaal je ook gebruikt, en welke vorm je ook wil bekomen, SprutCAM zorgt samen met je machine voor een perfect resultaat.

Verdelers van CNC-machines

Ben je een handelaar in CNC-machines en krijg je soms vragen van klanten over geschikte CAD/CAM-software om jouw machines aan te sturen? Dan kunnen we SprutCAM absoluut aanraden. Met onze bijna 30 jaar ervaring in CNC-machines en bijpassende software zijn we absoluut overtuigd dat dit het beste CAD/CAM-pakket op de markt is.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, maar het is wel handig als je een technische achtergrond hebt. Verder is een gezonde interesse in techniek voldoende om het systeem aan te kunnen leren. De ontwikkelaars van SprutCAM bieden gratis een uitgebreide kennisdatabank van handleidingen en handige video's aan om je op weg te helpen.  

Probeer de proefversie 30 dagen GRATIS uit en ontdek de vele mogelijkheden van SprutCAM. Je krijgt er ook 1 uur opleiding gratis bij. Zo heb je direct antwoorden op al je vragen. 

Zij gingen je voor

.