Release SprutCAM X 17: CAD/CAM meets AI


Release SprutCAM X 17: CAD/CAM meets AI

SprutCAM X versie 17 biedt CAD/CAM-oplossingen voor de volgende generatie makers en vormt een compleet software-ecosysteem. Het is de meest krachtige en functionele versie tot nu toe, maar tegelijkertijd eenvoudig te leren en te gebruiken.

De gebruikers van vandaag geven er de voorkeur aan om software zelfstandig te verkennen om er snel mee te kunnen beginnen. Daarom zijn SprutCAM X 17 en SprutCAM X Robot 17 uitgerust met Éncy, de virtuele AI-assistent van SprutCAM X, de eerste in de CAD/CAM-industrie, die nieuwe leermogelijkheden biedt voor G-code-vaardigheid.

SprutCAM X Robot 17 introduceert nieuwe functies

  snapshots sprutcam x

  De functie Snapshots werkt als een Undo-functie voor CAM-workflows. De functie maakt automatisch snapshots die worden geactiveerd door gebeurtenissen, biedt snelle Undo-functionaliteit via de lijst met snapshots en biedt een snapshotmanager voor een handige voorvertoning.

  Point Pick and Place Sprutcam X

  Een bijgewerkte Point Pick and Place bewerking om objecten van de ene locatie naar de andere te verplaatsen met behulp van een robotarm. Nu kunt u een willekeurig aantal knooppunten aanmaken en de eindeffector er doorheen bewegen.

  Verbeteringen in de optimalisatie van overbodige assen, waaronder de weergave van grenzen van periodieke assen op de kaart.

   roughing waterline

   In versie 17 wordt speciale aandacht besteed aan 3-assige bewerkingen. Zo biedt de bewerking Roughing Waterline nu nieuwe functies zoals naadloze integratie van restbewerking in hoeken, een 30-40% hogere rekensnelheid (met gebruik van een enkele processorkern), aanzienlijk verbeterde stabiliteit en simulatiefuncties.

   undercut waterline sprutcam x

   Een nieuwe bewerking voor 3-assig frezen, Undercut Waterline, wordt geïntroduceerd, met ondersteuning voor alle soorten undercut-gereedschappen (lollipop, schijfgereedschap, sleufgereedschap, enz.), adaptieve voorbewerkingen en meeraderige berekeningen.

   .